måndag 3 augusti 2009

tåg

Okej, nu är det såhär. Jag har inte ens varit här i en vecka och jag vill hem. Det ska vara pissigt väder så långt man kan se och det är ju as kul att sitta (troligtvis)själv på en stuga när de e ös regn å kallt. Skulle de varit fint väder så skulle man ju kunna dra ut med båten, sitta på uteresturanger å ha mys å bada vid stugan å massa skoj. Men nu sitter vi inne 24/7 och har fitttråkigt å vill hem. Kollar tåg biljetter(ignorera länken därnede, måste spara den) nu för å förhoppningsvis kunna resa hem den 4de ist för den 16de. För det känns som om jag missar sjukt jälva mkt i göteborg nu asså, helt deprimerande.
Ska försöka övertala morsan imån, kommer bli sjukt svårt. Men hon är ju bara med sina kompisar hela tiden å va fan gör vi? jo sitter här med överreligösa gamlingar och skrikande småbarn - yey.

Ha de gött i sverige å håll tummarna för att ja snart kommer.


http://www.nsb.no/category2734.html?departure=l3&purchase_form-from_station=KRISTIANSAND&purchase_form-to_station=G%C3%98TEBORG&purchase_form-time_departure=9&purchase_form-ticket_type=single&purchase_form-num_students=2&purchase_form-cal_start_select=2009-08-03&purchase_form-cal_end_select=2009-08-03&purchase_form-cal_start_month=2009-08-03&purchase_form-cal_end_month=2009-08-03

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar